Het ontwerpen van briefpapier Waarom moet je briefpapier laten drukken i.p.v. zelf printen?

Steeds vaker krijg ik het verzoek van klanten briefpapier te ontwerpen dat zelf geprint kan worden of dat per email meegestuurd kan worden als .pdf document. Deze vraag is logisch, want dit scheelt behoorlijk in drukwerkkosten. We sturen bijna allemaal steeds vaker onze facturen en brieven per e-mail, dus waarom zou je nog kostbaar drukwerk laten maken?

Maar wat gebeurt er eigenlijk als je een ontwerp van briefpapier met verloop en mooie kleuren per email gaat versturen? De ontvanger gaat het zelf uitprinten, waardoor in het beste geval zowel de heldere kleuren verloren gaan als het mooie aflopende ontwerp: iedere printer heeft namelijk een marge waardoor rondom een witte rand ontstaat. In het slechtste en meest voor de hand liggende geval wordt alleen de witte voorkant uitgeprint en gaat het ontwerp eigenlijk volledig verloren.

Goed ontwerp van uw huisstijl geeft een professionele uitstraling

Het kost wat extra in de aanschaf, maar met een gedrukte set briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kan je heel lang doen. Het geeft u en uw bedrijf uitstraling en een herkenbare unieke eigen stijl en dat is toch precies waarom u in eerste instantie een huisstijl liet ontwerpen?

Laat uw briefpapier en huisstijl ontwerpen door Bannerwinkel

Wij van Bannerwinkel ontwerpen uw huisstijl geheel in het design en kleuren van uw website als u dit wenst. Uiteraard kunnen we hier ook vanaf wijken als u dat liever heeft maar voor de éénheid in uitstraling naar buiten toe bent u het meest herkenbaar als u alles hetzelfde houdt. Het ontwerpen van uw briefpapier en huisstijl kun u met een gerust hart aan Bannerwinkel overlaten. Wij zijn hier immers de experts in.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.