Ontwerp van ecovers Waarom zou u een e-cover laten maken?

Een mooie digitale e-cover in 3D van uw eigen geschreven e-book of e-cursus kan precies het verschil zijn voor een klant om uw product wel of niet aan te schaffen. Een fysiek boek wordt namelijk ook in de boekenwinkel beoordeeld op de cover, bij een e-book is dat niet anders. Gewoon een plaatje van een .pdf verkoopt niet. Want zeg eerlijk, ook u beoordeelt een e-book of e-cursus als eerste op de cover? Dat is natuurlijk logisch, want dit is het eerste wat u van het product ziet, en als de cover er al slecht uit ziet, dan zal het product zelf ook niet veel soeps zijn, zou een gedachte van u kunnen zijn.

E-covers in 3D design

Een e-cover als gewoon plat plaatje is niet mooi, het is een stukje ontwerp dat een product moet aanprijzen en moet daarom een perfecte uitstraling hebben. Dat kan alleen maar als de e-cover in 3D wordt ontworpen. Een 3D e-cover trekt meer aan dan een plat plaatje omdat het nog meer de uitstraling van een echt boek heeft. Bannerwinkel is daarom de perfecte partij voor u, Bannerwinkel kan e-covers in 3D design maken en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Met een e-cover in 3D ontwerp van Bannerwinkel verdient u met uw boek de aanschafprijs van de e-cover binnen de korts mogelijke keren alweer terug.

Wij ontwerpen uw persoonlijke e-cover

In overleg met u ontwerpen wij uw persoonlijke e-cover, dit gaat aan de hand van het onderwerp dat uw boek bevat. Hierbij kiezen wij afbeeldingen, teksten en een titel zodat u uw eigen en unieke e-cover krijgt. De promotie van uw e-boek is dichter bij dan u denkt.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.