QR Codes op maat Wat is een QR code eigenlijk?

QR codes bieden ondernemers de mogelijkheid om meer conversie te halen. Met conversie bedoelen we de actie die een klant onderneemt, meestal de aanschaf van een product. Maar ook het volgen via social media of downloaden van een brochure of het doorsturen naar zijn website zijn voorbeelden van conversie.

QR codes zijn zwart-witte blokjes in een onregelmatig patroon die samen een perfect vierkant vormen. Een QR code (QR staat voor Quick Response) is een soort barcode die u met uw smartphone kunt scannen. U zult waarschijnlijk ook best wel auto's hebben zien rijden die voorzien zijn van deze QR code's of ze terugzien op producten uit de supermarkt.

Deze simpele handeling brengt uw klant naar elke willekeurige online bestemming. Dit werkt op een smartphone stukken eenvoudiger dan het intypen van lange internetadressen. Een QR code is perfect om gebruikers van smartphone door te sturen naar een internetadres dat u wilt.

Waarom zou je een QR code willen hebben?

U kunt een QR code zien als een snelle brug tussen offline en online. Gemak dient de klant en dus biedt het u – als ondernemer – interessante mogelijkheden om te communiceren met uw doelgroep. Bovendien oogt het innovatief en bent u een ondernemer die met de tijd meegaat als u gebruik maakt van QR codes. Stel, uw klant ziet uw QR code in een advertentie, een flyer, een visitekaartje of bij een interview in een vakblad. Interessant artikel, mooie flyer; de klant wil graag meer weten van uw product en daarvoor hoeft hij niet direct zijn computer aan te zetten, hij hoeft uw internetadres niet te onthouden, niet eens uw e-mailadres. De klant zet zijn mobieltje aan, scant de code met een speciale (gratis) app en zit 3 seconden later precies daar waar u hem hebben wilt.

Bannerwinkel maakt QR codes voor elke url

Wij van Bannerwinkel maken QR Codes die kunnen verwijzen naar elk internetadres dat u maar wilt. Ook kunnen wij de QR Codes in verschillende kleuren aanleveren. Maak het nu ook nog gemakkelijker voor uw klanten en uw doelgroep en haal het maximale uit het stijgende gebruik van mobiele telefoons, smartphones en moderne apps.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.