Rollup banners ontwerpen Wat is eigenlijk een rollup banner?

Een rollup banner is een groot verticaal spandoek op een standaard. Rollup banners worden voornamelijk gebruikt voor presentaties, kantoorverfraaiing en voor het onder de aandacht brengen van producten en diensten bij uw doelgroep. Rollup banners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Het grafisch ontwerp van een rollup banner

Een rollup banner ontwerp je niet zomaak, de banner is ver het algemeen twee meter hoog terwijl het beeldscherm waar je op kunt ontwerpen maar zo'n 17 inch bedraagt. Daarbij is het van belang dat de rollup banner de juiste uitstraling krijgt die bij uw bedrijf hoort zodat u zich met de rollup banner op een maximale manier kunt presenteren. Er moet gelet worden dat er aan de bovenkant en onderkant voldoende ruimte overblijft om de rollup banner aan zijn standaard te bevestigen zonder dat er cruciale informatie voor uw bedrijf verloren gaat. Ook zal de resolutie waarop het onwerp gemaakt moet worden aangepast moeten worden naar drukwerk formaat. Een rollup banner is groot en het ontwerp zal in een hoge resolutie moeten zijn omdat het anders in een blokkerig formaat wordt afgedrukt.

Wij zijn uw partner in het ontwerpen van rollup banners

Bannerwinkel weet exact hoe het ontwerp van een rollup banner gemaakt moet worden. Wij hebben al veel ondernemers hiermee geholpen. Ons ontwerp heeft de uitstraling van uw bedrijf met uw "looks and feels" en zal ongetwijfeld de aandacht trekken van uw doelgroep. Wij leveren het ontwerp altijd drukklaar af, dat betekent dat het enigste dat uzelf nog hoeft te doen is het uploaden van het bestand naar uw favoriete drukker. Echter kunnen wij ook dat traject voor u uit handen nemen. Wij hebben goede contacten met de beste drukkers van reclame- en promotiemateriaal. Wij zijn uw partner in het ontwerpen van rollup banners.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.