Slider website banners Slider website banners bij Bannerwinkel

Een slider website banner is een groot formaat banner die op uw website wordt geplaatst met telkens andere beelden om zo uw producten te promoten die u het meeste in het oog wilt laten sprinten. Dit effect van wisselde banners is perfect om een aantal producten zoals weekaanbiedingen of maandaanbiedingen extra opvallend bij uw doelgroep in beeld te brengen. Bannerwinkel weet als geen ander hoe een slider websitebanner eruit moet komen te zien om het gewenste effect te bereiken.

Waar letten wij op bij het ontwerpen van uw slider website banner

U bent ondernemer en probeert om uw producten via het internet aan te prijzen. Dan moet je zoveel mogelijk opvallen om de concurentie voor te zijn. Het is van belang dat de slider banners in alle soorten browsers tevoorschijn komen en dat ook de laadtijd bij gebruik van een mobiele telefoon niet traag wordt. Het ontwerp van een slider website banner moet geheel in de stijl van de website zijn waarop hij wordt geplaatst om zodoende een mooie uitstraling te behouden.

Bannerwinkel ontwerp slider website banners geheel naar uw wensen

De slider website banners die Bannerwinkel ontwerpt sluiten geheel aan bij uw wensen en bij uw website. De bewegende beelden passen naadloos in het ontwerp van uw website zodat het plezierig is voor uw doelgroep om op uw website te blijven kijken i.p.v. snel door te klikken naar de concurent. Ieder concept dat wij aan u afleveren kunt u daarom feedback op geven, net zolang totdat uw website slider helemaal naar wenst is. Als u tevreden bent dan zijn wij het ook.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.