Ontwerp van Twitterprofielafbeelding Uw Twitterprofiel laat zien waar u voor staat

Het zeker van belang om uw Twitterpagina te voorzien van een goede en degelijke Twitter profielafbeelding. In uw berichten op Twitter kunt u slechts 140 karakters kwijt. Het onderscheidende vermogen van de rest moet dus ergens anders vandaag komen. Als u zich met uw Twitterprofielafbeelding onderscheidt van de rest dan zult u bij andere Twitteraars eerder opvallen waardoor zij sneller uw boodschap gaan retweeten en het bereik van uw bericht dus veel groter wordt. Een goede Twitter profielafbeelding is slechts een kleine investering die zichzelf snel heeft terugverdiend.

Wij van Bannerwinkel zien Twitter als een volwaardig medium

Als u eenmaal besloten heeft om uw Twitteraccount te personaliseren met een goede pakkende Twitterprofielafbeelding dan begrijpen wij van Bannerwinkel direct dat u een ondernemer bent met visie op de toekomst en geloof in de nieuwe media. Wij zullen ons uiterste best doen om u van een profielafbeelding te voorzien die uw doelgroep aantrekt en die uw doelgroep aanzet tot het retweeten van uw berichten. Het laten retweeten van uw berichten kan het bereik hiervan namelijk honderden malen uitbreiden.

Een Twitterprofielafbeelding waar u trots op bent

Wij ontwerpen niet zomaar een Twitterprofielafbeelding uit de losse hand. Wij gebruiken onze kennis van ontwerpen en de kennis van uw bedrijf die wij van u hopen te krijgen. Samen komen we tot het beste resultaat. Een resultaat waar u trots op kunt zijn. Een resultaat van een profielafbeelding die u durft te tonen en die staat voor de normen en waarden van uw bedrijf of onderneming.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.