Bewegende reclame banners Bewegende reclamebanners bij Bannerwinkel

Bewegende banners zorgen ervoor dat bezoeker van externe website uitgenodigd worden om op uw website op zoek te gaan naar producten en/of diensten die ze nodig hebben. Het grootste gedeelte van uw potentiële klanten bevindt zich dagelijks online. Voor ondernemers als u is het dus van wezenlijk belang om ervoor te zorgen dat uw doelgroep u kan vinden. Dit kan o.a. door online adverteren met bewegende reclamebanners van Bannerwinkel.

Bewegende banners trekken extra aandacht van uw doelgroep

Een bewegende reclame banner dient een mooie vormgeving te hebben zodat uw doelgroep automatisch wordt uitgenodigd om op de banner te klikken en zodoende op uw website terecht te komen waar zij de rest van de informatie kunnen vinden. Bewegende banners passen prima bij een jonge en moderne doelgroep. Om dit effect zo maximaal mogelijk te benutten ontwerpen wij bewegende reclame banners die precies voldoen aan uw eigen wensen maar die toch de aandacht van de doelgroep trekken die u wilt bereiken.

Bestel nu uw bewegende reclamebanners

Als u eenmaal besloten hebt om over te gaan tot de aanschaf van bewegende reclame banners dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Na ontvangst an uw bestelling maken wij binnen één á twee werkdagen een concept en leveren dit bij u af. Op dit concept van de bewegende reclame banner kunt u uw feedbak geven. Met deze feedback gaan wij verder met het banner ontwerp zodat u uiteindelijk de banner krijgt die perfect bij uw wensen aansluit.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep. Bewegende
reclamebanners leveren wij af in het grafische formaat .gif of in het nieuwe standaardformaat voor de toekomst HTML5. Net waar u zelf voor kiest bij het opgeven van uw bestelling.

Voorbeelden van bewegende reclamebanners

Bewegende reclamebanner
Bewegende reclamebanner
Bewegende reclamebanner

Bewegende reclamebanner
Bewegende reclamebanner