Statische reclame banners Statische reclamebanners bij Bannerwinkel

De tijd dat mensen nog in de Gouden Gids zochten is voorbij. Een ondernemer die zijn diensten aan het publiek wil tonen kan niet meer zonder reclame banners. Meer dan 95% van je mogelijke opdrachtgevers zoekt online. Daarom is adverteren met reclamebanners de oplossing. Als u kiest voor een statische online reclamebanner dan kun u uw boodschap perfect overbrengen op de door u gekozen doelgroep. Statische reclamebanners bevatten alle relevante informatie en zijn toch niet te druk voor de bezoekers van uw website.

Statische reclamebanners hebben bewezen capaciteiten

Het doel van statische reclamebanners is om mensen te wijzen op uw website met uw producten en diensten. Momenteel maakt meer dan 80% van de ondernemingen dienst van adverteren met statische reclamebanners. Ze doen dit omdat het bewezen effectief is. Iedereen zit tegewoordig wel dagelijks een tijd op internet en dus wordt uw product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht gebracht. Statische reclamebanners zorgen voor meer bezoekers naar uw website, meer omzet en meer winst.

Bestel nu uw statische reclamebanners

De mensen van Bannerwinkel weten exact hoe statische reclamebanners ontworpen moeten worden. Niet voor niets is Bannerwinkel de grootste leverancier van reclamebanners in Nederland. Wij werken samen met grote advertising bureaus en met verschillende affiliate netwerken. Wij ontwerpen uw reclame banner altijd in nauw overleg met u als klant zodat u altijd tevreden bent over het eindresultaat.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep. Statische reclamebanners leveren wij af in het grafische formaat .jpg en/of .png.

Voorbeelden van statische reclamebanners

statische banner 160x600
statische banner 160x600
statische banner 160x600
statische banner 160x600

statische banner 160x600
statische banner 160x600