Ontwerp van Twitter achtergrond De achtergrond op Twitter triggert uw bezoekers

Twitter is momenteel één van de populairste manieren om snel even een klein bericht kwijt te kunnen. Echter kan u via Twitter slechts berichten versturen van maximaal 140 tekens. Hoe kunt u dan toch opvallen op Twitter en zich onderscheiden van de rest? Dit kan prima met een Twitter achtergrond op maat, uw eigen Twitter achtergrond in de kleuren van uw eigen website en/of huisstijl zodat ook hierin uw producten en diensten een éénheid uitstralen.

Het belang van een goede Twitter achtergrond

Veel ondernemers hebben het idee dat het niet uitmaakt wat ze als Twitterachtergrond gebruiken en kiezen een standaard Twitterachtergrond uit het systeem van Twitter zelf. Om uw doelgroep vast te houden is dit een totaal verkeerde benadering. Een standaard Twitterachtergrond vanuit het Twitter systeem past namelijk absoluut niet bij uw huisstijl en bij de uitstraling van uw website. Vaak wordt er door potentiële klanten gedacht dat uw werk ook wel slecht en rommelig zal zijn als uw online presentatie slecht en rommelig is.

Wij maken uw achtergrond met uw persoonlijke uitstralin

Wij van Bannerwinkel horen graag uw verwachtingen en wensen als het betreft uw achtergrond voor Twitter. Op deze manier kunnen wij voor u op een perfecte manier uw eigen persoonlijke Twitterachtergrond ontwerpen. Wij doen ons best om er iets moois van te maken maar uiteindelijk bent u uiteraard zelf degene die beslist of de Twitterachtergrond naar wens is of niet.

Ons bestelformulier werkt simpel en eenvoudig, u vult van boven naar beneden alle velden in en bent dan slechts nog enkele dagen verwijderd van een grotere naamsbekendheid bij uw doelgroep.